Politikai hírek + elemzés + comment + vélemény

Királycsináló - Politikai blog

Így nevelj Fideszes gyermeket!

2017. február 05. - Báró Kissfaludy Mihály

8.jpg

Újra itt vagyunk, kellett egy pár nap pihenés nekünk is a Bora-Borán, addig is folyamatosan nyomon követtük a magyar és amerikai belpolitika minden érdekességét. Mai bejegyzésünkben támpontot szeretnénk adni a hűséges Fidesz-szavazóknak, hogy a még egészen pici gyermekeiket is a párt és Orbán Viktor előírásainak megfelelően neveljék fel annak érdekében, hogy garantáltan a Fideszre szavazzanak. Megszereztük rendíthetetlen társunk feljegyzéseit.

Íme: 5 pont az eredményes Fideszes gyermekneveléshez

„Gyermekem, szemem fénye, jól figyelj most reám. Olyan fontos útravalót adok neked, ami az elkövetkező években, ha esetleg úgy alakulnak a dolgaink, akkor évtizedekben nagyon hasznosnak fognak bizonyulni. Vésd be kérlek jól az eszedbe és alkalmazd akkor, amikor csak tudod, a túlélésed érdekében.

Első parancs: életedben a legfontosabb a Párt és Orbán Viktor, azon kívül nincsen semmi, amire figyelned kellene, vagy akárcsak tisztelned. Igen drága fiam, még Istent sem kell tisztelned. Igen, jól hallottad, még Isten sem. Számunka Fideszeseknek Isten csak addig kell, amíg őt felhasználva minden másképpen hívőt ócsárolhatunk és acsarkodhatunk ellene, egyébként pont lesz*arjuk, hogy a Biblia milyen felebaráti szeretetről és megértésről szól. Sőt, legtöbben még életünkben nem olvastuk az Írást, legfeljebb a Gyermekbiblia első két oldalát, mert azt még képesek voltunk megérteni. Ne törődj azzal, hogy urunk és parancsolónk egyszer liberális, másszor konzervatív, harmadszor meg kommunista, hidd el, ez a mi közös érdekünk. Az értékek számunkra csak addig hasznosak, amíg azokon keresni tudunk – politikai vagy gazdasági értelemben. Azon se fájjon a fejed, hogy egyszer hazazavarjuk a ruszkikat, máskor pedig a hátsójukat nyaljuk fényesre, most épp ez a vezér parancsa. Egyszóval, amit a Párt és Orbán Viktor kinyilatkoztat, az úgy van és pont. Nincs ellenvetés, nincs ellenkezés és főleg nincs kritikai gondolkodás, tudod, Árpád nem engedi.

Második parancs: soha nincs ellenvetés sem apád, sem anyád, sem a feljebbvalóid és persze sem a Párt és Orbán Viktor parancsai ellen. Értsd meg kérlek, hogy a Pártban nem előnyös, ha önálló gondolataid, netán véleményed van, mert tudod az úgy van, hogy a vezetőség nem szereti, ha bárki okosabbnak tűnik náluk, márpedig ez korántsem nehéz, ezt nekem elhiheted. Nézd meg bármelyik Fideszes felszólaló képviselőt, nem is kell más bizonyíték. Fontos az is, hogy ha bármilyen építő gondolatod megfogalmazódik, akkor tégy úgy, mintha az nem is a tiéd, hanem egyenesen valamelyik fensőbb vezetőé lenne és te csak abban segítetted őt, hogy a saját gondolatai felszínre bukkanhassanak.

Harmadik parancs: ezt az alapelvet jól jegyezd meg. Ha a politikai életben szeretnél valamit elérni, akkor csak 1 dologra kell figyelned. Lehetsz bármilyen okos, jó kiállású, a Pártunkban csak akkor juthatsz előre, ha a felfelé nyalsz, lefelé taposol elvet követed. Legyen igaz ez akármelyik emberi kapcsolatodra is: a kisemberrel sose foglalkozz, csak akkor, ha Facebook fotó készül, inkább a nagyvállalkozó oligarchák köreit keresd és oda próbálj bekerülni.

Negyedik parancs: a határon túli magyarsággal valójában nem kell foglalkoznod, mert csak addig érdekesek, amíg a Párt hazai és határon túli politikai céljait vele el tudjuk érni. Tudod, románok, szerbek, szlovákok azok, nem is igazi magyarok. Hiszen, ha valóban fontos lenne Erdély vagy a Vajdaság a Pártunknak, akkor talán rendesen foglalkoznának az ottani emberekkel, nem csak a számukra kedves politikusokat tömnék pénzzel, némi seggny*alásért cserébe. Persze, ha bármikor meghallod a témát, akkor teli torokból nyomasd te is a mainstream Fidesz dumát a határon túli magyarság és Trianon fontosságáról, nagy bajod nem lehet belőle.

Ötödik parancs: meg kell azt értened, hogy ha bárki is a Párt vagy Orbán Viktor ellen szól, akkor neked mint hithű Fideszesnek, kutya kötelességed minden erőddel és hangoddal megvédened a legfontosabb értékeinket. Ha az olimpia megrendezése ellen ágálnak az imperialisták azzal a címszóval, hogy túl drága és el fogják lopni a fele pénzt, akkor üvöltsd azt, hogy bezzeg a Gyurcsány alatt az elmúlt hat év előtti elmúlt nyolc évben ennél ezer milliószor többet loptak az elvtársak. Ha a sokadik tehetségtelen senkit nevezik ki lóigazgatónak, akkor írd tele a Facebook-os üzenőfalukat azzal, hogy bezzeg arról nem is írnak, hogy a lóigazgató egyenesen Árpád vezértől származtatja magát, vagy legalábbis majdnem. Egyszóval: szállj szembe a liberál-bolsevik-imperalista-sorosista-gyurcsányista (a szóösszetételt illetően szárnyalhat a képzeleted!) bagázzsal egyszer és mindenkorra.

Hatodik parancs: azt is tudnod kell, hogy számunkra hithű Fideszeseknek csak a hazai az egyetlen elfogadható. Ja, hogy épp most a legnagyobb német sportszermárka melegítője és cipője van rajtam? Vagy hogy a helyi közért helyett a német diszkontba megyünk bevásárolni? Nem ez a fontos, egyedül az számít, hogy a Facebook-ra folyamatosan posztoljuk a népviseletis felöltőnket és Bocskainkat és csak az Erdélyben nagyüzemben főzött, egyébként fogyaszthatatlan sört igyuk – a Facebook-on. Ne félj, itthon megmarad a Soproni.

Nos drága gyermekem, remélem megjegyezted mind a hat parancsot és életedet csak erre fogod építeni.

De apa, nincs kivétel?

Hát, tanulj jól és németül, mehetsz te is külföldre dolgozni!!!”

A bejegyzés trackback címe:

https://kiralycsinalo.blog.hu/api/trackback/id/tr2912185384

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pártállam régen és ma is 2017.02.06. 15:24:38

A pártállam fő jellemzői ugyanazok 1989-ben és ma is. Nem nyilvános az ügynöklista. A pártvezetés urizál. A kormány tele van MSZMP-sekkel. Az M1 tévécsatornát a Pártból irányítják. Moszkva az Moszkva. Zárva vannak a boltok vasárnap.  

Trackback: Legnagyobb hazai liberális 26 éve Orbán Viktor 2017.02.06. 15:24:02

Orbán Viktor 1992 és 2000 között a Liberális Internacionálé tagja és alelnöke volt. A mikor a liberálisokat szidják, akkor őt szidják főként. Ha a balliberálisokat, akkor meg pláne, mivel Kommunista Ifjúsági Szövetség titkára is volt azt megelőzően.

Trackback: Hit- és erkölcsoktatás kezdeti ceremóniája 2017.02.06. 15:07:10

Sátán létezését valóságosnak elfogadók ne tanitsanak semmit sem. Inkább gyógyuljanak ki a rögeszméikből, mint mást is megfertőzzenek vele.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pamut 2017.02.06. 12:24:50

Egyébként végtelenül szomorú hogy a poszt tényleg igaz. Döbbenetes mértékben torzultak el ezek, ez már rég nem párt, ez már egy szekta.

Skankhunt42 2017.02.06. 12:25:14

Hű ez rendkívül szánalmas lett. Egy torz sejthalmaz vagy. Szerencsére az időtők mar lejárt, maradt nektek az aláírogatás.

Csipyke 2017.02.06. 12:40:24

@pamut: azaz... vagy elmúttnyócévezz.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.06. 12:40:34

7 parancs. Bármire ami neked nem teszik, mondd hogy szánalmas, torz sejthalmaz, időtök lejárt, beteg ember vagy, torz gondolkodású, ballib, stb.

pamut 2017.02.06. 12:52:55

Egyébként kicsit sem viccelek a szektás világképpel és gondolkodással, a fidesz nem egy párt hanem egy Orbán-szekta:

- Teljesen, hermetikusan zárt, egybites a világkép
- Teljesen beszűkült és szélsőséges gondolkodás, ami mindent és mindenkit az egybites világképben képes csak értelmezni
- A vezérhez és a hitrendszerszerhez totális és megkérdőjelezhetetlen hűséggel kell viszonyulni
- Aki a hűséget akár csak kicsit is megkérdőjelezi: áruló
- Aki nincs benne a szektában, illetve kritizálja azt: az mind ellenség, akit gyűlölni kell
- Rációnak helye nincs, aki ezt kéri számon dettó ellenség

Ez a tömeg konkrétan tömegpszichózisban van benne. Ezt a pszichózist Orbán építette és tartja fent a folyamatos képzelt háborúkkal és ellenségképekkel, hisztéria- és gyűlöletkeltéssel. Pont ahogy a szekták csinálják.

2017.02.06. 12:58:24

Ez egy nagyon beteg írás.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.06. 13:29:34

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:

Pontosan.

Hiánypótló a cikk, mert idén még egyik gyűlölködő Gyurcsnyista se állított ki magáról ilyen mértékű szegénységi bizonyítványt.

Pedig voltak jelentkezők, de a gyűlölködésnek, és másként gondolkodóknak az ilyen fukú megbélyegzése, gyerekeinek a béna politizálásba belekeverése, az mindennek a legalja.

---

Azért az érdekel, hogy a szerzőnek van-e gyereke.
Mit gondolna és írna róla, ha pl Bayer Zsolt írna egy cikket arról, hogy ő mint hithű ballib hogyan nevelheti a ballib agymosásra a porontyait ?

2017.02.06. 13:31:04

Nem beteg ez, csak beteg aggyal tűnik annak. Hitlert is, Sztálint is milliók védték a liberális ármánytól és ők is teljesen biztosak voltak az igazukban. Ahogy ti is.
És még mielőtt nekem állnátok, én veletek ellentétben elismerem, hogy félreismertem a vezéretek, amennyiben bizonyítják nagyszerűségét és érdemeit az alábbiakkal.
Mivel 6 éve volt szó szerint bármit tenni ebben az országban, akkor biztosan elérte a következő eredményeket, amit én a helyében, mint normális gondolkodású ember megtettem volna.
Angliából, Németországból hozzánk költöznek a dolgozni akaró németek, angolok, mert annyival jobbak a jövedelmi viszonyok és olyan magas szintű szakértelmet követelő iparágakat fejlesztettünk.
Az egészségügyi ellátásunk csodájára járnak a világ minden részéről, az orvoshiányt, angol, német orvosokkal vagyunk kénytelenek pótolni.
Tanulóink a PISA teszteken az élmezőnyben végeznek folyamatosan, egyetemeink a világranglisták elején vannak.
A korrupcióra, mint a régmúlt csökevényére tekintünk, az vizes VB- sikerül olcsóbban megvalósítani, mint előre tervezték, nyílt közbeszerzéseken meghirdetve.

Ha már ennyit tudtok bizonyítani, személyes kérek bocsánatot, mert félreismertem a vezért.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.06. 13:31:16

@SJobs:

Az a durva, ahogy a közismert ballib agyhalottak erre a gyűlölködő szar írásra verik nyilvánosan itt a kukikájuk.

Hihetetlen mélységekbe züllenek a ballibek idén is. :DDD

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.02.06. 13:40:58

@pamut:

Mit is jelent valójában ballibnek lenni?

Először is le kell nézni, sőt időnként utálni az embereket, a népet, a szavazókat, ugyanis a “rohadékok” időnként képesek nem úgy szavazni, ahogy az “helyes” lenne.

A ballib emellett – bár elveti teljes egészében a marxizmust annak politikai, gazdasági, filozófiai értelmében – megszállott marxista gondolkodásilag. Hiszi, hogy van egyetlen helyes nézet, hiszi, hogy minden más nézet csupán egy még nem eléggé kifejlett stádiumban lévő fejletlen és téves eszme, mely azonban előbb-utóbb el kell, hogy jusson “fejlődés” útján az “egyetlen igaz” nézethez.

A ballib mélyen antidemokrata, külsőleg demokratára festett gondolkozása mélyén egy kisdiktátor rejlik, aki hisztizik, ha a többség demokratikusan nem az ő elképzelését szavazza meg. Ilyen esetekben a demokráciát nem hajlandó elfogadni, hiszen – szerinte – ez a demokráciával való “visszaélés”: “visszaélés” a demokráciával, ha a demokrácia eredménye egy “nem-demokratikus” döntés. Azt pedig, hogy mi “nem-demokratikus” csakis ő döntheti el, semmiképpen a többség, ilyen nehéz kérdésben ugyanis nem dönthet az ostoba és műveletlen mucsai parasztsereglet, ehhez a bonyolult feladathoz ballib megmondóembernek kell lenni. Hiszen a többség valójában szörnyen buta barmok gyülekezete, kivéve persze, ha “helyesen” dönt, ez esetben öntudatos polgárok közösségévé nemesül ez a mindig gyanús és potenciálisan gonosz csürhe.

A ballib nehezen tűri a vallást, kiröhög mindenfajta hazafiságot, minden hagyományt értelmetlennek tekint. Számára a vallás káros babona, a hazafiság idegenellenes nacionalizmus, a hagyomány pedig nevetséges maradiság.

Természetesen egész más mércével méri a SAJÁT új hagyományait, elveit. Az ezekben való hit minden ember alapkötelezettsége, s aki a legkisebb elemet illetően is vitázni próbál, azt az örök átok, kiközösítés, s – ha lehet – az egzisztenciális ellehetetlenítés sújtja. Az én emberem az független, civil és szakember, míg aki nem az én emberem, az lefizetett bunkó.

A ballib lételeme még a kirekesztés. Ha nincs kit kirekeszteni, akkor boldogtalan. Mint lánglelkű marxista az osztályellenséggel szemben, ő ugyanúgy kérlelhetetlen a “nácikkal” szemben. Náci mindenki aki nyíltan nem ért egyet a ballib tabukkal.

Történetileg, eredetében a ballibség fő hordozója a kommunizmusból hajdanán kiábrándult ex-kommunista értelmiség, mely az ultraliberalizmusban találta meg az új egyetlen igaz eszmét. De természetesen ez csak az eredeti fősodor. Ma már a ballib agytrösztök megmondóemberei között megtalálhatók egészen más háterrű személyek is.

A ballib egyik furcsán torz alfaja a kelet-európai ballib. Ennek sajátos jellemzője a fentieken kívül még az úgynevezett “nyugat” feltétlen és vak imádata. Persze a kelet-európai ballib sosem vesz tudomást azokról a nyugati fejleményekről, tényekről, melyek ellentétben állnak a ballib szent tannal.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.02.06. 13:41:50

@roli101:

Mit jelent baloldalinak lenni ballibául?

Alapvető személyi követelmény először is sok pénzt keresni: az igazi baloldali az átlagnál minimum 5-10-szer többet keres. Az ötös szórzószám alapvető belépési küszöb, ez alatt az ember buta proli lehet csak (aki, mint tudjuk, automatikusan jobboldali), de nem igazi baloldali.

Fontos ezen kívül a munka/alkalmazott és a tőke/munkaadó viszonyában mindig a tőke oldalán állni. Az igazi baloldali szerint a tőke érdeke minden esetben egyezik az ország érdekével, így azt bármilyen módon korlátozni korporatív-fasiszta demagógia, de a legjobb esetben is undorító szélsőbalos populizmus.

A fogyasztóvédelem szintén gyanús fasiszta-demagóg-populista dolog az igazi baloldali szempontjából. Nehogymár a buta proli fogyasztó legyen fontosabb a gazdaságot növelő szolgáltatónál!

A szakszervezet buta, büdös prolik demagóg bűnbandája az igazi baloldali szerint. Eleve a szakszervezeti aktivisták lusta naplopók, akikre semmi szükség. Hiszen a jóságos vállalkozó eleve jót akar az alkalmazottainak, szóval minek ide szakszervezet?

Az igazi baloldali továbbá éles szemmel képes azonnal különbséget tenni a jó és a rossz hagyományok között. Zászlót, címert, himnuszt gyalázni pl. jó hagyomány, viszont kiállni a keresztény értékek mellett rossz hagyomány.

Fontos annak tudása is, hogy mikor kötelező szalonképesnek lenni és mikor lehet ettől eltekinteni. Ha pl. a gonosz Orbán a téma, akkor lehet bátran cigányozni, ez ilyenkor demokratikus, civil magatartás. Ha viszont valamelyik balliba ikont – pl. „Árpi bácsit” – a legkisebb támadás éri, azonnal és felháborodottan vissza kell határozottan utasítani a fasiszta, antiszemita szagú inszinuációt.

S természetesen nagyon fontos a külpolitikai éleslátás. Bármilyen esemény is történik a világban, az igazi baloldali köteles először megnézni, hogy arról mi az álláspontja a washingtoni kormányzatnak, majd ezzel összehangoltan hangoztatni véleményt. Az igazi baloldali minden ezzel ellentétes vélekedést köteles hamis, fizetett, ellenséges propagandának nyilvánítani.

Szóval nem nehéz manapság baloldalinak lenni, a fentiek elsajátíthatók egy 5-napos tanfolyamon. Hétfőn reggel még ostoba, jobboldali fasiszta-demagóg-populisták voltunk, de péntek estére már haladó, mindentudó, igazi civil baloldalinak lehetünk. Csak akarni kell!

Gazsi bácsi lótetű 2017.02.06. 13:49:55

Az a helyzet fideszes birkamenetesek, hogy immár kezd dőlni a dolog. Elfogynak az EU-s pénzek, és kipukkad a lufi. Lehet szidni a libsiket, lehet szidni az "elmúltnyócévet", de lassan megkérdezik a - volt - híveitek is, hogy miért is nem vizsgált ki egyetlen szoci mutyit sem senki? És honnan van Lőrincen 20 szállodája? És honnan is van a kedves vezető vejének ennyi pénze? És miért is omlik ránk a kórház? Na, akkor kell elkezdeni rohadt gyorsan szaladni, gyorsabban mint Ceausescu. Amúgy szeretnék kölcsönkérni Matolcsy könyvet, gondolom Ti megvettétek. Vagy ez is csak egy pénzkidobás volt?

2017.02.06. 13:52:55

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Ezt most nekem írtad? Mi köze van ennek a magyar egészségügy sikeréhez?
Akkor most Garancsi, Mészáros a tőkés vagy a munkásosztályhoz tartozik? És ki a legjobb barátjuk?
A húst nyereg alatt puhítani milyen hagyomány?
Orbán cigány vagy nem? Ha az, akkor miért sértő, hogy leírja valaki?
Mindenki ballib lenne, aki nem ért veletek egyet?
De légyszí ne válaszolj, nem akarok egy idiótával vitatkozni, mert olyan sokat fizetnek neked Moszkvából, hogy úgyse fogsz változtatni a gondolkodásodon. Fizetett véleményre pedig nem vagyok kíváncsi.

wolves841b 2017.02.06. 13:53:55

Ez nagyon beteg cucc...

Szeretnék úgy szeretni, ahogy a posztoló gyűlöli az ország jelentős részét, beleértve a szomszédját, a rokonát, és a családtagjait.

Tibi !! 2017.02.06. 13:55:46

Pontosan így van !

A Fideszes taknyok ezt érdemlik.

A gyerekeikről is ki kell mondani hogy Fideszesek, és úgy is kell megvetni őket.

Ha látsz egy Fideszeset, a gyerekét rugdosd meg, mert ezt érdemlik !

Hajrá GYurcsány, és az Összefogás !

eßemfaßom meg áll 2017.02.06. 14:04:09

Ez elég gyenge lett, illik a zindexcimlapra.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.02.06. 14:05:32

Kedves posztoló, elmeorvos mikor látott utoljára? Sürgősen keress fel egyet, mielőtt tovább súlyosbodik az állapotod. Bár lehet, innen már nincs is lejjebb.

eßemfaßom meg áll 2017.02.06. 14:06:44

Pamut, Tibi! megtapsolja, ezzel el is helyezi a posztot a történelem szemétdombjára :)

2017.02.06. 14:08:54

Én azért várom, hogy valaki megcáfolja tényekkel a fenti írást.

bobijub 2017.02.06. 14:14:49

nem kellenek ide pontok. akinek ez a kérdés még csak most aktuális, annak nem kell sokat dolgoznia az ügyön. elég iskolába járni hagyni a gyereket, és otthon nem foglalkozni azzal, hogy az iskola hogyan hat rá. az, hogy buta marad, szolgalelkű lesz, és nem fog szeretni gondolkodni, annak egy része most még csak a hanyagságból ered, de rövidesen teljesen befejeződik a szándékosság térfoglalása. a gondolkodni nem szerető, buta polgár a legfontosabb kellék ahhoz, hogy a kilencvenháromezernégyzetkilómétert háboríthatatlanul a magánvidámparkjaként használó nagyvezírt hatalomban tartó szavazók létszáma mindig elérje a megfelelő mértéket.

high up! 2017.02.06. 14:19:41

Csak egy parancsot kell adni a kölyöknek:

Légy épp olyan Átlaghülyemagyar mint apád-anyád!

1100 éve így müködik a magyar néplélek, eből éltek meg busásan a királyok meg a diktátorok a kezdetektől a napjainkig. Most éppen Orbaneszku rámol ki minden mozdíthatót az ő funkcionális analfabéta népének a zsebéből a sajátjába.

FOLYTASSUK!

cardiobascuralis 2017.02.06. 14:23:10

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Pedig az utolsó szóig igaz, amit írt.
Kivéve a nyelvet. Nem németül kell tanulni, hanem angolul.

2017.02.06. 14:24:48

Nem tolonganak a tények. Ez már önmagában is bizonyíték arra, hogy igaza van az írásnak.

metal · http://electric.blog.hu 2017.02.06. 14:25:16

Srácok! Fel kellene most már mutatni valamit, mert ez a taktika nem működik (az álmos könyvek szerint nem jó taktika folyamatosan lehülyézni azokat, akik még hajlandóak elmenni szavazni). Ezzel nem csak kormányváltás nem lesz, de bejutni is nehéz lesz.

1ghost 2017.02.06. 14:26:00

@Ballib cenzúrázók réme 24:

Már megint itt rohadsz a neten, te nyomorult hazug narancsszaralak?
Mars közmunkára, te ezernickű, gerinctelen orbánista bérhazudozó, legalább valami hasznot is legyen a világban.
Comprehend, nertárs?

Ludovikás Levente 2017.02.06. 14:49:09

Gyurcsány az évértékelőjén helyesen mutatott rá, hogy Budapesten már 10 ezer forintból kijön egy pszichiátriai kezelés. Vegye ezt a poszter biztatásnak, semmi nem reménytelen

Csetepaté márki 2017.02.06. 14:49:35

Ez vagy paródia, vagy egy annyira beteges gyűlölködő seggarc okádéka, hogy azonnal el kellene innen tüntetni.

cleanwater 2017.02.06. 14:59:34

Éljen és virágozzon az Észak-Koreai-Magyar örök barátság!

Betonmandala 2017.02.06. 15:10:38

Ez a baloldal teljes mondanivalója vagy van még lentebb is?

sírjatok 2017.02.06. 15:14:14

Lol talán előrébb lenne a magyar baloldal, ha a beteges orbángyűlölet helyett valami konstruktívabb programot dolgozna ki, csak szólok :D Bár nekem aztán így is jó :DD

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2017.02.06. 15:20:35

Akárcsak 2008-2009 környékén Gyurcsány Ferenc és az MSZP/SZDSZ, most a Orbán Viktor és a F.MPP/KDNP ért el arra a közhangulati szintre, ami már biztos bukás. Tehát nem érdemes semmiféle bukott dologra tenni már tétet. Végnapjait éli ez a mostani bagázs is.

metal · http://electric.blog.hu 2017.02.06. 15:27:07

@TanNé: Egyszer minden megbukik! De azért még közel sem azonos a helyzet! Most a Fidesznek megvan egy még mindig erős szavazói rétege, míg az ellenzék nem tudja a többieket összeszedni. És nem is úgy tűnik, hogy ez 18-ban sikerülhet nekik!

Skankhunt42 2017.02.06. 15:28:10

@high up!: Doktor Úr, neked van gyereked?

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2017.02.06. 15:28:41

@metal:
"Civil" pártok fogják megnyerni a választásokat. Kétfarkú Kutyák, Három Macskák, Trollok és olyanok, amelyek még meg sem alakultak.

pamut 2017.02.06. 15:32:19

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Igen birka, köszi, PONTOSAN erről beszéltem, köszi hogy visszaigazoltad amit írtam!! :DDD

HAJSZÁLPONTOSAN erről beszéltem, HAJSZÁLPONTOSAN ez az a szektás, hermetikusan zárt, szélsőséges, egybites szekta-világkép az ami rád, és a zombi fajtádra jellemző, köszi hogy önkánt vállaltad a szemlélétető ábra szerepét, hogy a soraimat tételesen bebizonyítottad! :DDD

metal · http://electric.blog.hu 2017.02.06. 15:41:25

@TanNé: egyszer majd lehet, de kicsit több, mint 1 év múlva?

felső határ nincs 2017.02.06. 15:48:16

én nem fideszesnek, csak tisztességesnek szeretném nevelni a gyerekeimet

ami most 2018ban konkrétan azt jelentené hogy vagy a fideszre, vagy a jobbikra, de még nem fognak szavazni

BitPork 2017.02.06. 15:51:26

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Akkor szólj hozzá bármihez, ha itthon, itthoni fizetésből, és privát szférából élsz. Addig nem vagy több mint egy kibszott migráns, aki még bele is ugat a magyarok dolgába.

willcox 2017.02.06. 15:52:53

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Kedves erőtlen Józsefné! Tényleg jó ötlet az olimpia egy ilyen kis országnak? Nem rokkannánk bele? Nem lopnák el a beruházás 20-30%-át? Tényleg hazaáruló az aki gondolkodik és aztmondja sokat kellene még egy olimpiához erősödnünk?

Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.02.06. 15:55:32

Még meg sem száradt Orbán Viktor szent keze Putyin barátunk kézszorítás a után, de a Soros által pénzelt liberális álnihilsták már ontják is a gyülölet áramlatulkat Orbán Viktor nemzeti vezérünk ellen.
Fideszes testvéreim, ti egyedüliek akik még tudtok gondolkodni ebben az országban: ne halljátok meg a liberálisok mocskolódásiat, ne is gondolkodjatok, hanem álljatok most le ahol vagytok és imádkozzatok Orbán Viktorért és az országáért:

Hiszek az Orbánban
Hiszek minden szavában,
Hiszem, hogy NER-Magyarország
A legboldogabb kontinens az egész világban

Hiszek a Matolcsiban,
Hiszem hogy kétszer-kettő öt,
Hiszem hogy a magyar gazdaság
Fényévekkel jár az egész világ előtt

Hiszek a Rogánban,
Hogy megmérhetetlen a lakása,
Hogy az Ötkert saját zsebre el nem privatizálta,
Letelepedési kötvények offshore cégeibe a milliárdokat sose átjátszotta

Hiszek a Lázárban,
A családi összefogásban,
Még szép, hogy a dohányból jött dohányból
Egész Csongrád-megyét felvásárolta

Hiszek a Szíjjártóban,
Hogy a futsalosok hatalomra születtek,
A Tarsoly féle nemzeti keresztapák
Börtönbe nem mehetnek!

Hiszek a Kósában,
Minden makogásában,
Hogy neki is az égből pottyantak
A luxusingatlanok a két karjába

Hiszek a röghözkötésben,
Hiszek a tandíjban,
Hiszem hogy a magyar iskolás
a PISA tesztek legnagyobb bajnoka!

Hiszek a Századvégnek,
Hogy ők nem is pénzmosoda,
Hiszem hogy 5 milliárd kell hozzá,
hogy a Fidesz népszerűséget kimutassa.

Hiszek a Ráhelban,
Hiszek a Tiborcban,
A Flieres haverokban,
Az önálló lábon álló nem is családi strómanokban.

Hiszek a Gázszerelőben,
Hogy keze-lába tiszta,
Akárcsak a műkörmösnek,
És az egész fidesz nagycsaládnak

Az utolsó leheletemig hiszek az Orbánban!
A kommunisták, az EU, az EP, az ellenforradalmárok, a CNN, a Tavares, a Velencei Bizottság, a Soros, a Simicska, a norvégok, a liberálisok, a Kun Bélák, a migránsok, az álcivilek, a háttérhatalmak, a külső erők, a szoft púderek és a kvóták elleni harcában,
Hiszem hogy sose fog elfáradni,
Még a szentté avatása előtti órákban.
Sem.

Donald Duck 2017.02.06. 16:01:19

Szép napot mindenkinek.
Egy kis eszmefuttatás, miként lehet eladhatóvá tenni ezt bejegyzést a kormánypárti trollok számára.
Egyszerű, csupán ki kell cserélni a fidesz szavacskát ballibre. Remélhetőleg megy, még nekik is.
Innentől kezdve egészen pofás kis blog ez, talán a Magyar Időkben is megállná a helyét.
További szép napot.

willcox 2017.02.06. 16:02:35

@Betonmandala: Szerintem, nem a baloldal, hanem a gondolkodó emberek álláspontja. Ebben az országban Orbánnak nagyobb hatalma van, mint annakidején Kádárnak. Mindenben Ő dönt és sajnos szervilis barmok veszik körül. Orbánnál tényleg a hűség a legfontosabb, más nem nagyon számít.

conchita wurst 2017.02.06. 16:09:53

@BitPork: Aki itthon a magánszférában dolgozik kivétel nélkül a fideszre szavaz

hacsak nem akar dupla SZJA-t, KATA-t fizetni mint a népi demokráciában

conchita wurst 2017.02.06. 16:12:37

@willcox: Amit mondasz hülyeség. Ami pénzt kidobnánk olimpiára kidobjuk másra, ha nem lesz olimpia.

Attól hogy nem olimpiára költik, már nem foogják ellopni? Olyan 1szerü vagy mint a jancsiszög.

Voznyák Pista2 2017.02.06. 16:18:18

Az összes pont infantilis baromság. Elég egyetlen ponttal helyettesíteni, jelesül:
Fiam, ha tudni akarod miért rossz választás a ballibákra szavazni, olvasd el ezt az idióta "Így nevelj fideszes gyermeket " című posztot.
Ez mindent megmagyaráz fiam.

Willkommenskultur 2017.02.06. 16:20:27

csodálkoznék ha ezeket a posztokat nem a fidesz íratná bérTROLLnokaival

ennyire ostobák még a liberósok se lehetnek hogy úgy akarnak szavazókat szerezni hogy lebarmozzák őket

cardiobascuralis 2017.02.06. 16:35:36

@willcox:
Nem, a beruházásnak a 90%-át lopnák el, nem 20-30-at.
Ha csak 20-30%-ot loptak volna az idei vizes vb esetében, nem közel 50 milliárdba kerülne az uszoda a tervezett 8 milliárd helyett.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.02.06. 16:37:53

@Csetepaté márki:

"Ez vagy paródia, vagy egy annyira beteges gyűlölködő seggarc okádéka, hogy azonnal el kellene innen tüntetni."

Az utóbbi, de nem kellene eltüntetni! Végtére is sajtószabadság van, mely tényt az is igazol, hogy nem fog eltűnni a poszt.

Ami meg a posztot illeti, nagyon kell az ilyen, hogy mindenkinek világos legyen: gyűlölködésben a baloldal még mindig verhetetlen.

cardiobascuralis 2017.02.06. 16:38:02

Ahogy látom, rengeteg Fidesz-seggnyalónak nagyon betalált a cikk.
Láthatóan pontról pontra találva érzitek magatokat.

cardiobascuralis 2017.02.06. 16:39:48

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
"gyűlölködésben a baloldal még mindig verhetetlen"

Ezt ugye viccnek szántad?
Ha Gyurcsányék csinálták volna azokat a törvényeket meg rablásokat, amiket kedves vezéred, akkor Budapest folyamatosan lángokban állna a kedves szeretetteli elvtársaidnak köszönhetően. Lásd 2006.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.02.06. 16:41:12

@BitPork:

Azt mondod, Soros kussoljon?! Atya Isten, te antiszemita vagy!

sírjatok 2017.02.06. 16:45:07

@cardiobascuralis: az, zokogunk itt bánatunkban :D

Öregem, vegyétek már észre, az ilyen cikkek szólnak a legjobban a Fidesz mellett. Ezekben a posztokban és hozzászólásokban ugyanis semmi más nincs, csak egy okádásfolyam az egész, az meg minden normális embert taszít. Ahhoz, hogy hülyézz meg gúnyolódj, nem kell ész, nem kell semmi.

Putyinpárti Gyorsnaszád · http://ideogliaiszivcsakrahirjei.blog.hu/ 2017.02.06. 16:46:27

Itt vagyunk mindanyian és megvédjük a mi családunkat! Mocskos ballibsi blog ez okádék színvonalal! Rohaggyatok meg rohadt idegenszínű soros gyurcsányista állatok!

@Willkommenskultur: @Voznyák Pista2: @conchita wurst: @MaxVal BircaMan ELEMZŐ: @Skankhunt42: @Balango: @Ballib cenzúrázók réme 24: @SJobs: @wolves841b: @Kovacs Nocraft Jozsefne: @eßemfaßom meg áll: @felső határ nincs: Igen elvtársak! Mi mind egy család vagyunk! Megvédjük a hazát a soros gyurcsány tengejtől! Támogatjuk a mi jó miniszterelnökünket ORBÁN VIKTORT és az ő hű baráttyát Vlagyimir Vlagyimirovics Putyint!!!!! Ők a jövő Ők a világ megmentőji!
Előre NERTÁRSAK! HARCBA! NYERNI FOKUNG!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.02.06. 16:46:55

@willcox:

Kedves agyatlan Will Weeny Cocks: Az olimpia kérdése egy dolog. Az írás hangneme és attitűdje ellenben egy szarral ízesített hányadék, függetlenül attól, ki hogyan viszonyul az olimpához.

Putyinpárti Gyorsnaszád · http://ideogliaiszivcsakrahirjei.blog.hu/ 2017.02.06. 17:19:46

@cardiobascuralis: Orbán Viktor MINISZTERELNÖK ÚR csak hozza a pénzt! Visszakéri a ballibsi eutól a tőlünk kitalicskázott milliárdokat!! Ő egy nagy ember a legnagyobb MAGYAR! Egy igaz hazafi!
Ti ballibsik gyurcsányisták meg károghattok a de a kutya ugat a karabán halad a megvilágosodás és a fényes jövő felé!!!!!!!!!!!!!!!!!! Magyurorszagh megnyeri eszt a harcot! Magyarrszág ojan lesz mint ma Svájc csak gyarmatosítás nélkül önerőböll!!!

nemecsekerno_007 2017.02.06. 17:57:03

Jajj, de ráértek vazze!!!!

nemecsekerno_007 2017.02.06. 17:58:35

@pamut: Szekta mi?!!! :) Jajjj. A ún. "balliberális" oldal nélkül sehol se lenne a mostani kormány. Egyébként ha mindenki a politikán rúgózik, akkor ki van a boltban???

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2017.02.06. 18:02:34

@conchita wurst: "Aki itthon a magánszférában dolgozik kivétel nélkül a fideszre szavaz"

A magánszféra egységesen fiideszes tolvajbanda akasztására szavaz te orbántroll. Az életben nem dolgoztál te se meg a fideszkomcsi elvtársaid sem a verenyszférában. Tudod ott, ahova a felcsúti diktátorod csak lopni jár. Földek, trafikok, jól menö cégek, on line kasszák, meg az anyátok valagába így tovább, ti csak lerabolni tudtok.

A ti semmihez nem értő fideszes seggnyaló fajtátokat a versenyszférában már az első próbaóra után kivágják, mielőtt mindent tönkre tesztek.

Internetes trollnak a fideszben még megfeleletek, de vészesen fogynak a magatokhoz fogható segghülye olvasók, így ez az állásotok se fog sokáiog tartani.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2017.02.06. 18:04:18

@sírjatok:

bögyörő, te Lopbán elkötelezett híveként most tehát azért sírsz, mert az ilyen cikkekltől (szerinted) Lopbánt sose fogják leváltani?

Hát nagyon hülye vagy-é?

nemecsekerno_007 2017.02.06. 18:21:55

Azé' ugye csináltok valami hasznosat is?!!! :)

Az nem indok, hogy azé' nem termelek GDP-t, mert a patás Orbán úgyis ellopná. :)

Illetve indok, de olyan mint a: "Azért ilyen puha, hogy ne fájjon." :)

2017.02.06. 18:24:45

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Nem kapcsolódik ide? Idézek tőled, mit írtál a ballibek gondolkodásáról:
"Fontos ezen kívül a munka/alkalmazott és a tőke/munkaadó viszonyában mindig a tőke oldalán állni. Az igazi baloldali szerint a tőke érdeke minden esetben egyezik az ország érdekével, így azt bármilyen módon korlátozni korporatív-fasiszta demagógia, de a legjobb esetben is undorító szélsőbalos populizmus"

Na most akkor Mészáros és Garancsi a tőke vagy az alkalmazott oldalán tolja Orbánnak a pénzt és Mészáros, mint szegény alkalmazott vett fel most 1,6 milliárd forintot osztalékként, azokból a cégekből, amelyek kizárólag állami megrendelésből élnek. Ezt azt jelenti, hogy legalább ennek az összegnek a 3szorosával volt túlárazva, minden munkája. Emlékszel ki mondta, hogy meg kell szüntetni az extraprofitot?

2017.02.06. 18:30:05

Még mindig várom azokat tényeket, amelyek cáfolják a poszt állításait.

Például, ami cáfolja, hogy azért épülnek stadionok kórházak helyett, mert a vezér focista volt és nem orvos, ezért természetes, hogy a neki kedves szórakozásokra kell költeni a pénzt. És azért kell a szülőfalujára költeni sok pénzt, mert minden rendes diktátor így tett.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.02.06. 18:33:27

@roli101:

"Még mindig várom azokat tényeket, amelyek cáfolják a poszt állításait."

Ebben a halom hányadékban hol is vannak álítások?

BitPork 2017.02.06. 18:41:34

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Nem. Azt mondom, hogy Te szedd a sátorfádat és digitálisan is maradj távolt az országtól amit elhagytál, te alávaló, semmirekellő hazaáruló migráns.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.02.06. 18:46:14

@roli101:

Mo-on az igazi tőkések a nyugati nagytőke, nem a fideszes korrupt nevetséges vállalkozók. Ezt te is jól tudod.

Ezek mindig a kisebbik rossz.

2017.02.06. 18:46:35

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ha nem találod, akkor nem neked szólt a felhívás. Ne erőltesd azt, amire nem tanítottak meg az általános iskolában.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.02.06. 18:46:45

@BitPork:

Tehát a Soros Alapítvány zárjon be Bp-en, ballibám?

xtronet 2017.02.06. 18:49:44

Ez már így megy emberöltők óta, teljesen mindegy milyen párt van hatalmon. Egy kicsit átszerkesztettem. Bocsi ! / 1984 /

Első parancs: életedben a legfontosabb a Párt, azon kívül nincsen semmi, amire figyelned kellene, vagy akárcsak tisztelned. Igen drága fiam, még Istent sem kell tisztelned. Igen, jól hallottad, még Isten sem. Számunka Isten csak addig kell, amíg őt felhasználva minden másképpen hívőt ócsárolhatunk és acsarkodhatunk ellene, egyébként pont lesz*arjuk, hogy a Biblia milyen felebaráti szeretetről és megértésről szól. Sőt, legtöbben még életünkben nem olvastuk az Írást, legfeljebb a Gyermekbiblia első két oldalát, mert azt még képesek voltunk megérteni. Ne törődj azzal, hogy urunk és parancsolónk egyszer liberális, másszor konzervatív, harmadszor meg kommunista, hidd el, ez a mi közös érdekünk. Az értékek számunkra csak addig hasznosak, amíg azokon keresni tudunk – politikai vagy gazdasági értelemben. Azon se fájjon a fejed, hogy egyszer hazazavarjuk a ruszkikat, máskor pedig a hátsójukat nyaljuk fényesre, most épp ez a vezér parancsa. Egyszóval, amit a Párt kinyilatkoztat, az úgy van és pont. Nincs ellenvetés, nincs ellenkezés és főleg nincs kritikai gondolkodás, tudod, H. Árpád nem engedi.

Második parancs: soha nincs ellenvetés sem apád, sem anyád, sem a feljebbvalóid és persze sem a Párt parancsai ellen. Értsd meg kérlek, hogy a Pártban nem előnyös, ha önálló gondolataid, netán véleményed van, mert tudod az úgy van, hogy a vezetőség nem szereti, ha bárki okosabbnak tűnik náluk, márpedig ez korántsem nehéz, ezt nekem elhiheted. Nézd meg bármelyik felszólaló képviselőt, nem is kell más bizonyíték. Fontos az is, hogy ha bármilyen építő gondolatod megfogalmazódik, akkor tégy úgy, mintha az nem is a tiéd, hanem egyenesen valamelyik fensőbb vezetőé lenne és te csak abban segítetted őt, hogy a saját gondolatai felszínre bukkanhassanak.

Harmadik parancs: ezt az alapelvet jól jegyezd meg. Ha a politikai életben szeretnél valamit elérni, akkor csak 1 dologra kell figyelned. Lehetsz bármilyen okos, jó kiállású, a Pártunkban csak akkor juthatsz előre, ha a felfelé nyalsz, lefelé taposol elvet követed. Legyen igaz ez akármelyik emberi kapcsolatodra is: a kisemberrel sose foglalkozz, csak akkor, ha Facebook fotó készül, inkább a nagyvállalkozó oligarchák köreit keresd és oda próbálj bekerülni.

Negyedik parancs: a határon túli magyarsággal valójában nem kell foglalkoznod, mert csak addig érdekesek, amíg a Párt hazai és határon túli politikai céljait vele el tudjuk érni. Tudod, románok, szerbek, szlovákok azok, nem is igazi magyarok. Hiszen, ha valóban fontos lenne Erdély vagy a Vajdaság a Pártunknak, akkor talán rendesen foglalkoznának az ottani emberekkel, nem csak a számukra kedves politikusokat tömnék pénzzel, némi seggny*alásért cserébe. Persze, ha bármikor meghallod a témát, akkor teli torokból nyomasd te is a mainstream dumát a határon túli magyarság és Trianon fontosságáról, nagy bajod nem lehet belőle.

Ötödik parancs: meg kell azt értened, hogy ha bárki is a Párt ellen szól, akkor neked mint hithű párttagnak, kutya kötelességed minden erőddel és hangoddal megvédened a legfontosabb értékeinket. Ha az olimpia megrendezése ellen ágálnak az imperialisták azzal a címszóval, hogy túl drága és el fogják lopni a fele pénzt, akkor üvöltsd azt, hogy bezzeg a Gyurcsány alatt az elmúlt hat év előtti elmúlt nyolc évben ennél ezer milliószor többet loptak az elvtársak. Ha a sokadik tehetségtelen senkit nevezik ki lóigazgatónak, akkor írd tele a Facebook-os üzenőfalukat azzal, hogy bezzeg arról nem is írnak, hogy a lóigazgató egyenesen Árpád vezértől származtatja magát, vagy legalábbis majdnem. Egyszóval: szállj szembe a liberál-bolsevik-imperalista-sorosista-gyurcsányista (a szóösszetételt illetően szárnyalhat a képzeleted!) bagázzsal egyszer és mindenkorra.

Hatodik parancs: azt is tudnod kell, hogy számunkra hithű Párttagoknak csak a hazai az egyetlen elfogadható. Ja, hogy épp most a legnagyobb német sportszermárka melegítője és cipője van rajtam? Vagy hogy a helyi közért helyett a német diszkontba megyünk bevásárolni? Nem ez a fontos, egyedül az számít, hogy a Facebook-ra folyamatosan posztoljuk a népviseletis felöltőnket és Bocskainkat és csak az Erdélyben nagyüzemben főzött, egyébként fogyaszthatatlan sört igyuk – a Facebook-on. Ne félj, itthon megmarad a Soproni.

Nos drága gyermekem, remélem megjegyezted mind a hat parancsot és életedet csak erre fogod építeni.

De apa, nincs kivétel?

Hát, tanulj jól és németül, mehetsz te is külföldre dolgozni!!!”

2017.02.06. 18:50:39

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: A nyugati nagytőkéstől sajnálod a 6-8 % nyereséget. Mészárostól pedig 500-1000 %-osat nem?
A MOL-t, az OTP-t, a CBA-t nem cseszteted, mert idehozza a külföldi befektetéseiből származó jövedelmet? Pedig ezek szerint ők is nyugati nagytőkésnek számítanak.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.02.06. 18:52:33

@roli101:

Galambom, turkálj te a szaros hányadékban, én nem fogok.

2017.02.06. 18:56:13

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Sajnos intelligenciát és jó modort nem adnak mindenkinek. Ahogy látom, te nem is erőltetted, hogy jusson neked.

sírjatok 2017.02.06. 18:59:11

@roli101: "Sajnos intelligenciát és jó modort nem adnak mindenkinek. "

Öregem, és van pofája! :DD

2017.02.06. 19:05:50

@sírjatok: Pofája a lónak van. Csak azért mondom, hogy tudd, hol kezdődik a jó modor és az intelligencia.

zoli_ 2017.02.06. 19:07:51

A fideszes retardárium, az pont olyan mit a laposföldhívő, a chemtrail hívő, a trendivegán, vagy akár a HIT gyülekezete. Kizárólag a saját pici világa amiben él, addig lát, és rajta kívül mindenki gyűlölködő, vagy hülye. Van a hithű fidesznyik, és az összes többi. Ezen kívül nincs élet.

monddazigazatmar 2017.02.06. 19:39:50

@pamut: A te szánalmas szar lényed jellemzője

- Teljesen, hermetikusan zárt, egybites a világkép
- Teljesen beszűkült és szélsőséges gondolkodás, ami mindent és mindenkit az egybites világképben képes csak értelmezni
- Orbán utálatához totális és megkérdőjelezhetetlen hűséggel kell viszonyulni
- Aki Orbánt egy pillanatra is abbahagyja utálni, akár csak kicsit isi: áruló
- Aki nem az fújja amit pamut, illetve kritizálja őt: az mind ellenség, akit gyűlölni kell
- Rációnak helye nincs, aki ezt kéri számon dettó ellenség

monddazigazatmar 2017.02.06. 19:40:47

@roli101: Mészárosnak min és hol volt 500-1000%os haszna?

Ne válaszolj. Sötét vagy mint ez a poszt.

fidesz maszop dk egykutya 2017.02.06. 20:04:46

@nemecsekerno_007: "A ún. "balliberális" oldal nélkül sehol se lenne a mostani kormány."
Így igaz, azért is tartjátok fenn a fletóékat, és azért megy a színházi előadás a hülye parasztnak :)
Ha nem tudnátok eljátszani a 2 oldal naaagy harcát akkor jönne egy harmadik, MSZMP negatív, akiknek nem jelentene gondot az ügynökaktákat kiteregetni, és elszámoltatni tényleg.

@monddazigazatmar: igen "elvtárs" jól indultál ki magadból, bizony tényleg ilyenek vagytok :)

Rattenfaenger 2017.02.06. 20:08:25

Azért az mindig örömmel tölt el, ha a különböző pártok fizetett bértrollnokai egymás faszát szopkodják némi aprópénzért. Majd ha lekerül az Index főoldalról a cikk, menjetek haza, igyatok egy jó Sopronit vagy Heinekent (retek szar Igazi Csiki-Csuki Sört soha!!!!) és verjétek ki otthon a WC-ben erre a cikkre :D

Putyinpárti Gyorsnaszád · http://ideogliaiszivcsakrahirjei.blog.hu/ 2017.02.06. 20:14:24

@zoli_: geci libsi szar hát annyira hülye vagy hogy még azt se látod amit ránk szórnak? Pedig szórja még most is a CIA nyilván obamaki emberei aki még nem engedelmeskednek Trump úrak!!!

@fidesz maszop dk egykutya: na a másik geci soros fizette libsi össze akar mosni minket fletóval pedig elszámoltattuk őket az ügynökaktákat meg csak azért tartjuk vissza hogy megóvjuk az országot attól a vérfürdőtől ami a libsikre várna amikor kiderül róluk hogy egytől egyik ügynökök. Te is az voltál vald be!

BitPork 2017.02.06. 20:19:55

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: remélem magadra ismersz: Sehonnai bitang ember , ki most ha kell, halni nem mer, kinek drágább rongy élete , mint a haza becsülete. Koptasd csak a szádat, és szennyezd léteddel a digitális világot- hiába gyártottál magadnak sok alias-t: a nullát akármennyivel szorozzuk nulla marad.

Andráska8 2017.02.06. 20:20:27

sajnos ez van :( már itt lehetetlen átvergődni magát a gyereknek, akiknek nincsenek gazdag szüleik (lásd új elit):
index.hu/tudomany/2017/02/06/a_gimis_felveteli_mutatja_meg_hogy_a_magyar_iskola_mukodeskeptelen_kulonorak_nelkul/

pamut 2017.02.06. 20:25:57

@monddazigazatmar:
:))

Most komolyan, géza? :) Ennyit tudsz? hogy mint egy dedós visszamondod a másik szövegét? :) és akkor azt képzeled, hű de milyen jól megmondtad, vagy mi? :) azt hiszed ez cáfolat, hogy tudsz másolni szöveget? :)
még azt sem fogd fel, hogy ezzel csak engem igazoltál, illetve magadat minősítetted? :))))

pamut 2017.02.06. 20:26:59

@nemecsekerno_007:

Igen, szekta, pontosan. Ahogy ki is fejtettem.

2017.02.06. 20:27:04

@monddazigazatmar: De még így is világítok hozzád képest.

pamut 2017.02.06. 20:33:43

@Andráska8:
Köszi a cikket, szomorú, nagyon szomorú.

Sok újdonság persze nincs benne, közismert hogy a fidesz sok stadionnyi pénzt vett ki az oktatásból, mert Orbánnak fontosabb a foci, mint a magyar nemzeti oktatás, a magyar fiatalok élet-esélyeinek javítása, a jövő megalapozása, de azért ezzel együtt szomorú látni ilyen sorokat:

- "A gimis felvételi mutatja meg az iskolarendszer csődjét"
- "A kutató szerint a magyar közoktatás különórák vagy családi korrepetálás nélkül már ma is működésképtelen."

Putyinpárti Gyorsnaszád · http://ideogliaiszivcsakrahirjei.blog.hu/ 2017.02.06. 20:44:12

@pamut: libsikém azért vett ki az oktatásból pénzt mert nem volt pénz ráadásul a libsibolsi tanároknak nem is jár! Mindegyik kis köcsög ott veri a szegény gyerekek agyába a libsibolsi dogmákat hetente holokauszt megemlékezés meg a történelemről is összevissza beszélnek és ócsárolják a libsi eszméktöl megszürt ujj tankkörnyveket.

anyadmajma 2017.02.06. 21:03:59

jóvan, megjöttek a HAZAÁRULÓ BOLSEVIK GECI fideszes bértrollok.:)
Itt vannak mind a hárman mind 2000 nickjükkel:)
Látom nem tudnak elaludni egy jó kis esti szopás nélkül.
Ajánlom nektek most már a lovat szopni, talán attól tovább tudtok aludni:)

Amúgy ha rendes fideszes gyereket akarsz nevelni, akkor pont hogy semmire se tanítsd, nehogy 9 fölé emelkedjen az IQ-ja, mert két számjegy már kizáró ok.

anyadmajma 2017.02.06. 21:10:45

@BitPork: opsz, másnak is ez a pár verssor ugrik be ha fideszest lát?

Skankhunt42 2017.02.06. 21:29:14

@roli101: jaja, ballibsi jómodor: másik orra alá fingani, de eltartott kisujjal

anyadmajma 2017.02.06. 21:46:42

@Skankhunt42: Batyufasz, csak nem te vagy az már megint?:)

cardiobascuralis 2017.02.06. 21:51:43

@sírjatok:
Így van.
Tehát máris bevallod, hogy amit ti Fidesz-seggnyalók csináltok, ahhoz nem kell ész.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.02.07. 07:54:08

@roli101:

Nagyon kevered a dolgokat!

Ha tőlem függne, nem lenne kapitalizmus, mert egy alapból gonosz rendszer.

De mivel van, s jelenleg nem dönthető meg, racionálisan kell hozzáállni a kérdéshez.

A belföldi tőke sokkal kisebb rossz, mint a külföldi, mert többnyire belföldre csorgatja a profitját. Ezért jók a külföldön működő magyar tőkések is.

Jelenleg a magyar gazdaság profitja óriási hányadában külföldre megy. Ezek után ballib és fideszes korrupt tőkések ellen harcolni szimplán tévút. Majd akkor harcolunk ellenük, amikor a fő problémát megoldottuk, benne vagy? Egyszerre fogjuk gatyába rázni mind a ballib, mind a fideszes tőkéseket.

BitPork 2017.02.07. 19:47:57

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Nem, baj, mindenki más rád ismer, és a tények ilyen makacs tagadás is csak a fajtádra jellemző.
süti beállítások módosítása